RSS

Friday, April 2, 2010

FA Daisy

Baru perasan lama tak update, buat ape eekk? Ohh selain dari tugas   seharian yang biasa, hari ahad lepas pergi belajar FA dengan Puan Norana..and meet with a very talented young lady from North...Ira and her abah, spend 5 hours there, just to lembutkan  jari jemariku ini untuk buat stroke and daisy huhuhu...dah macam orang tak pernah belajar  buat FA, sejak bengkel laman tu adalah 2, 3  kali  je buat FA...dok asyik jahit bag and decoupage je..

Dan hasil nya yang berapa molek .....



Nora: I know where is the "tak kena" stroke with the daisy, I m trying very hard to lembutkan my jari jemari.. practise, practise and  practice on the same patern, second try pun tak jadi sangat, maybe 3rd one better, .next trip I make sure I will bring something nice to see ...promise.

2 cup of coffee(s):

Nora's Touch said...

Azie... dh kire bagus dah tu.... it's the impression that counts...we don't seek perfect strokes tau...
when u try more daisies... cuba ubah2kan posisi daisies... then u have many variations of the design... x la muak camtu hehe
very proud of u my friend ;)

Azi said...

Nora, Bagus ke? hehehe..tapi bila mula2 buat stroke tu rasa macam nak nangis,tak ropa stroke tapi akhirnya alhamdullillah....TQ for the tips.

Post a Comment