RSS

Tuesday, December 28, 2010

Tissue Holder's

Salam,

Ooooo lamenya tak buat entry, sedar tak sedar dah sebulan lebih takde entry baru...cepatnya masa berjalan...tak lama dh nak masuk tahun baru, azam2 tahun yang lepas pun tak settle lagi..dh sampai tahun baru, rasanya azam tahun 2010 dulu nk  bawak ke 2011 boleh?

Inilah hasil2 keras tangan yang dibuat masa bertapa selama sebulan dari memblog ni..


                                                       3 sekawan

                                                   This is for Dr Zarina..

                                                       Sendiri punya la

                                                   Dah berpunya juge...yang ni ada geng 
Wassalam.


4 cup of coffee(s):

Cat-in-Sydney said...

Aunty Azi,
Cantiklah..... purrrr....meow!

Zefa NorAsmara said...

Cantik3x.. suka sgt pd jemari2 yg berseni..

Kak Azi said...

CIS,
TQ..Not so cantik cos we all always kacau our Ma bila dia buat keje. Nakalkan kita org ooopppss kucens..

A lots of Lov,
Olsen

Kak Azi said...

Zefa,

TQ, rasanya zefapun boleh buat lagi cantiklah..kak azi jenis keras tangan yg terpaksa dilembutkan , tak brape cun lagi tu...

Post a Comment