RSS

Tuesday, March 22, 2011

Deco Painting Workshop @ Nora's



Assalam,

Alhamdullillah, Kak Azi berpeluang  joint  workshop  decorative painting di rumah Cikgu Nora hari sabtu lepas,  Banyak yang dapat kak azi  belajar dan  sekali lagi kepada orang yang duk belah utara yang berminat  Cikgu Nora akan mengadakan workshop di Penang pada bulan May. silalah ke blog "http://pinkcraftheaven.blogspot.com" utk maklumat yang lebih detail. Nk cite psl  bayaran pulak  ye, bayaran yang dikenakan sebanyak RM290.00 tu adalah untuk sesiapa yang tidak mempunyai  peralatan spt berus lukisan etc2 yang berkaitan,  kira2  datang berlenggang je lah , semua disediakan dan boleh dibawak balik kecuali warna tak leh lah nk  bwk balik ya , kita cuma lukis je,  tapi pada yang dah ada, bayarannya takla sebanyak itu., macam Kak Azi cuma bayar lebih kurang RM 170 sahaja untuk workshop ini sebab kebanyakan bahan yang diperlukan kak azi dh ada.Untuk orang macam kak azi ni, workshop ini sangat2 berbaloi, banyak yang bleh dipelajari  selama lebih kurang 6 jam tuh..ooooppps terlupa ada morning tea & lunch hehehe.

Kat bawah ni adalah asil  kerastangan kak azi ye..walaupun tak brape nk cantik tapi kak azi tersangatlah puas hati...TQ Nora diatas kesabaran melayan kami tempoh hari.




                                                                                 





1 cup of coffee(s):

Cat-in-Sydney said...

Aunty Azi,
Ehem...siapa dalam bakul tu (last pix)? purrr....meow!

Post a Comment